17/02/2023

Ударни бормашни от топ брандове

Вашето мнение
You already voted!

Бормашините като цяло са едни от най-популярните безкабелни електроинструменти, които са достъпни и се използват безпроблемно както от собствениците на апартаменти и къщи, така и от професионалните майстори, които изграждат цели жилищни и офис сгради. Най-интертесното е, че колкото повече ви се налагага да ги използвате, толкова по-големи стават изискванията и очакванията ви за тяхното представяне. Различните нови модели на DeWalt, Black and Decker, Milwaukee и другите топ брандове, които можете да намерите във всеки голям строителен магазин, ви дават много нови възможности и функции с иновативната си комбинирана ударна бормашина и винтоверт. Почувствайте се като истински професионалисти с ударните бормашини на топ брановете.

Ударни бормашини – най-търсените електроинструменти

Има много и различни бормашини на пазара и може да бъде трудно да изберете коя е вашата, но е добре да е по-нов модел, тъй като предлагат повече функции. Новият модел ударна бормашина и винтоверт DeWalt ви дава възможност за до цели 42% по-голяма мощност, когато е комплекторана с flexvolt батерии. Тя има интегрирана 3-степенна функция за по-мащабна гъвкавост и LED осветление в 3 различни режима на работа, което я прави 20 кратно по-мощна от предишните модели качествени електроинструменти на бранда. С помощта на мощни електроинструменти като ударната бормашина DeWalt благодарение на това, че е оборудвана с мощен безчетков мотор, ще имате нужда от много по-малка поддръжка в сравнение с електроинструментите, които са комплектовани с четка.

Ударната бормашина на DeWalt ви дава повече мощност и максимална ефективност, за да сте винаги подготвени и да можете да се справите с лекота с всички задачи. В комплекта на новия модел бормашина и винтовер на DeWalt ще откриете flexvolt батерия, малка и компактна 20V батерия, както и практично зарядно устройство от 6A. 

Пробиването на дупки или отвори в масивна зидария би могло да е доста трудна задача, ако не разполагате с точния електроинструмент. За щастие всички електроинструменти на топ марки като DeWalt, Bosch и Makita са винаги готови да се справят със всяка задача и с тяхна помощ винаги ще се справяте с лекота.

Повече за ударната бормашина DeWalt

Тази ударна бормашина ще ви осигуви стабилен и масивен удар при нужда от пробиване на отвори както в тухли, газобетон и бетон, така и в различни други видове зидарии без пробелм. С повишената им мощност с над 40% благодарение на акумулаторната им батерията flexovolt, няма да имате никакви проблеми при пробиването на каквито и да било видове повърхности. Този електроинструмент е много практичен, тъй като е съвместим и може да работи с всички видове акумулаторни батерии от сериите на DeWalt 20V max и Flexovolt и се нуждаят от по-малко грижи за поддръжка впоследствие. Комплектите бормашини DeWalt идват с едно зарядно устройство 6A и практичен куфар за инструменти - чанта, в която можете да съхранявате всичко на едно място за максимално добра организация. Ако имате нужда да работите с лекота и да ви е удобно дори и при тъмни помещения и пространства, то практижния режим - прожектор на тази бормашина ще ви осигури по-дълго време в режим на работа.  

Има много бормашини, които можете да използвате в дома си и в гаража си. Те се предлагат в различни модели, размери и с различни функции. Можете да се доверите на бормашини на големи брандове като Bosch, DeWalt, Black and Decker, Milwaukee и Makita, тъй като те ще отговорят на вашите нужди. 

Рубрики: ,
Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram