20/04/2020

Турски кораби за превоз на незаконни имигранти на остров Лесбос е блокиран

Вашето мнение
You already voted!

Драматични кадри вече са се появили на гръцки стражеви кораб блокиране на турски кораби на бреговата охрана и влизането на нелегални имигранти в морските води на Гърция до Егейско остров Лесбос.

Според информацията на гръцката брегова охрана, след като турски действия са били извършени многократните опити да се свържем с властите на Турция и турската брегова охрана, чийто брой постепенно се увеличава, за да извърши незаконни имигранти в Гърция, който съвсем не успя.

В морската акватория североизточно от Лесбоса на границата на гръцките териториални води, постепенно се появи достатъчно количество стражеви кораби на гръцкия флот.

Лодка с нелегални имигранти, които не са в териториалните води на Гърция въпреки всички усилия на турската брегова охрана, за да прокара в тях, най-накрая се събират днес по обед на турската брегова охрана и се завръща в Турция.

Това е просто поредното проявление на неспособността на Турция да продължи агресивната външна политика, и, очевидно, унижени, турските МЕДИИ са довели до това, за да превърне поражението в победа, като твърди, че това са турски кораби, които държат на гръцката брегова охрана ги води.

Разбира се повечето турски народ ще повярват на тази пропаганда. Турция е един от редиците страни по свобода на медиите в света, е втората най-уязвими на страната, анкетираните в Европа и околностите вярват фейковых новини, има най-много журналисти по целия свят, и 90% от МЕДИИТЕ са контролирани от правителството. Това е справедливо да се съмнява в Турция и осветлението последните миграционный криза, и ето защо.

Министерството на имиграцията и предоставянето на убежище е в процес на разтоварване на посрещане и настаняване на гости, центровете за задържане на нелегални имигранти от петте острова в източната част на Егейско море, в което обявява, че веднага след Великден постепенно движение "е Общата популация 2,380 уязвими са роднини на лица, търсещи убежище" ще започне.

Операцията се отнася до преместването 2,380 бежанци от остров Лесбос, Хиос, Кос, Самос и Лерос за настаняване на структури в континенталната част на Гърция, с цел по-нататъшно намаляване на риска от възможните огнища коронавируса.

"Време за предаване 2,380 лица, търсещи убежище, се очаква да бъде завършен в рамките на две седмици и има пряко отношение към разработването на общи мерки за защита на Covid-19 За общи ограничения за пътуване", - се казва в съобщението на Министерството.

От 2015 г., Турция увеличава броя на нелегални имигранти, той ви позволява да опитате и да влязат в Гърция в опит да окаже натиск върху европейските страни. Турция се надява да използва много от нелегалните имигранти, като агенти за обслужване на външната политика на Анкара териториално экспансионизма с всичките си съседи.

Разпространение на любов

Тагове: Анкара, Хиос, covid-19, фалшиви новини, Гърция, Гърция морски води, на гръцката брегова охрана, гръцки стражеви кораб на ВМС на Гърция, гръцките новини гр., гръцките новини на английски, гръцки новини сега, новини от Гърция, търсенето, гръцки новини днес гръцки вестник, териториални води на Гърция, нелегални, Кос, Лерос, Лесбос, мигранти, криза, пропаганда, Самос, Турция, турските кораби на бреговата охрана

Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram