27/07/2020

Септември обяви за петима заразени с коронавирус

Вашето мнение
You already voted!

Петима души от Септември са с коронавирус, съобщиха от клуба. Четирима от тях са играчи – Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов и Владимир Николов. Петият е треньорът на вратарите Христо Николов. Всички те са под карантина.

От клуба заявиха, че тренировъчния процес се прекратява. Утре ще бъдат извършени нови тестове на целия отбор.

„Във връзка проведени PCR тестове в представителния отбор на Септември София на дата 24.07.2020 г., информираме, че 4 футболисти – Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов, Владимир Николов, и треньорът на вратарите Христо Николов бяха диагностицирани с положителен резултат за COVID – 19. Пожелаваме бързо възстановяване на момчетата, като още веднъж се обявяваме за строго спазване на мерките за безопасност, самосъзнание и по-често провеждане на тестове, с цел предпазване както на самите нас, така и на семействата и близките на играчи и служители“, пишат от клуба.

Последният мач на Септември бе баражът за елита с Царско село преди седмица. Тимът на Любо Пенев с 2:0 и остана в efbet Лига.

Рубрики:
Източник:   flashnews.bg

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram