03/02/2021

Модерна иновация от SAMSUNG – смартфона GALAXY S21

Вашето мнение
You already voted!

Samsung Galaxy S серия
От години серията Galaxy S прави всичко и има всичко – забележителни мобилни телефони, но сега вече с иновативният Samsung Galaxy S21 ще промени всичко. Благодарение на феноменалният Samsung Galaxy S21 цената няма да бъде от значение. Samsung Galaxy S се изразява в поредица от мобилни телефони и смартфони от изключителен клас Android, които са произведени от Samsung Electronics. В самото начало серията се състои от смартфони като първата поява на устройство от серията се случва през 2010-та година. На последващ етап от Samsung пускат и други устройства към линията Galaxy S като таблети, компютри - Galaxy Tab S (таблетна серия). От януари 2021-ва година най-новите смартфони от серията са Samsung Galaxy S21.

Флагманът Samsung Galaxy S21
За хората, които все още държат на по-стария Galaxy S10 или като например на Google Pixel 4 или OnePlus 7T, списъкът от подобрения като нов динамичен AMOLED дисплей и подобрен софтуер в комбинация ще направят Galaxy S21 доста завладяващ смартфон в атрактивен размер и примамлива цена. Донякъде е иронично, но сравнително скорошният Samsung Galaxy S20 FE може все още да бъде конкуренция за Galaxy S21, тъй като предлага 120Hz дисплей, все още мощен Snapdragon 865 и три задни камери.

Елегантен дизайн на Samsung Galaxy S21
Дизайнът - отпред Samsung Galaxy S21 прилича много на Galaxy S20, със своя 6,2-инчов дисплей, в комплект с чудесна селфи камера в горната средна част на екрана. Поглеждайки по-отблизо Samsung телефоните ще видите, че S21 е с променен дисплей спрямо предшественика си като има по-плоски ръбове.
Извитите екрани на телефони с Android с дисплей под 6,5 инча са малко хлъзгави за задържане, особено когато през повечето време ги използвате с една ръка. Големите телефони са склонни да се усещат малко по-удобно с извити ръбове, за да достигнете до приложения от далечната страна на дисплея.

Говорейки за това, металът в дизайна на новият модел отстъпва на това, което може би е най-голямата промяна на Galaxy S21: пластмасов гръб. Samsung го нарича поликарбонат, но в основата си всъщност е изискана пластмаса, докато S20 притежава стъкло. Изборът на пластмасов гръб е може би най-голямата причина Samsung да предложи Galaxy S21 на по-ниска цена. И макар че липсата на стъклен гръб може да изглежда странно за водещ телефон, е приятна изненада да установите, че не се усеща като нещо евтино. Усещането е малко по-приятно от поликарбоната отзад на S20 FE, но също така има и по-съвършен завършек от серията Galaxy S със стъклен гръб, което го прави по-малко вероятно да ви се изплъзне от ръката.

Всички тези иновации и модели от водещи марки на световният пазар за мобилни телефони и смартфони можете да намерите във физическият магазин на Ситител или онлайн – бързо, лесно и удобно на www.citytel.bg.

Рубрики:
Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram