19/04/2020

Кобрата нахока политиците ни. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

Вашето мнение
You already voted!

Един от най-влиятелните спортисти, който многократно е показал, че е патриот и милее за България, Кубрат Пулев, призова политиците в България да загърбят партийните си различия и да обединят усилия срещу вируса, който превзема света – Covid-19, пише ПИК.

Боксьорът рядко изразява позиция, но когато го направи, винаги е на място и в точното време. Призивът на Кобрата дойде часове, след като президентът Румен Радев наложи частично вето на Закона за извънредното положение само дни, след като определи мерките на правителството като най-добрите в Европа.

Реакцията на Бойко Борисов не закъсня. Министър-председателят заяви, че недоумява как е възможно Радев за ден-два да си променя мнението: „Изумен съм, сякаш е друг човек – егоцентрик“.

„Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и мили изречения! В началото на трета световна война и нов световен ред сме, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици, продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?!

Това ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем! Виждат го, като някакво много опасно „вирусче“, което чакаме да отмине..! Но не осъзнават, че корона вирусът е малкото зло, което ВЕЧЕ Е обърнало истински пагубни други проблеми! Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията“, заяни Пулев.

„Нямат представа, какво предстои, а ние – седем милиона българи, милите, разчитаме на тях! Е, тежко ни! Аз ли трябва да ви го казвам бе, приятели мои! Сядайте заедно, съберете специалисти във всички сфери, защото в България има истински талантливи и умни професионалисти, и създайте план на действие, ГЕНЕРАЛНО!

Сметнете прецизно вариантите и направете най-добрия план, от който дори и други държави да взаимстват. Забравете егото, комплексите и скапаните си партии! Защото, да чакаме да отмине вирусът и междувременно, партийно рекламиране, със заучените фрази и нападки, за мен означава НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо…! Ние, българите, сме древен, храбър и умен народ и настояваме за единство, не само на думи! Огромни благодарности на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска!“, добави в публикацията си във „Фейсбук“ Кобрата.

Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram