19/04/2020

Катастрофа между пловдивчанин и двама немци завърши със смърт

Вашето мнение
You already voted!

Наш гурбетчия е загубил живота си при зверска катастрофа в Германия. Челният сблъсък между два автомобила е станал снощи, в тунел в град Есен. В произшествието участвали „Фолксваген Бора“, управляван от 27-годишния жител на Пловдив, и „Хюндай“.

Инцидентът станал в около 5:00 часа сутринта. По първоначални данни от полицията причина за автомелето станала маневра на българския гражданин, който навлязъл в насрещното платно за движение. Предполага се, че автомобилът се е движил с превишена скорост, предава изданието „Билд“.

Шофьорът на „Фолксваген“-а е починал намясто, както и немският гражданин, пътувал с него. В тежко състояние е бил водачът на другия автомобил, който бил откаран в болница. По-рано днес той е починал, след като е прекарал едно денонощие в кома.

По информация на наши читатели починалият пловдивчанин е жител на квартал „Столипиново“. Името му е Юмют Йоз Бир. Младежът бил заминал на гурбет в Германия преди няколко месеца.

Юмют заминал да работи в град Есен.

Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram