16/06/2020

Камери за заснемане на дивеч

Вашето мнение
You already voted!

Без значение дали сте любител, или професионален ловец, специалните камери за заснемане на дивеч ще ви бъдат от голяма полза. Тези модерни устройства ви позволяват да контролирате и улавяте целия процес на ловуването, при това с най-големи подробности.

Освен супер надеждни защитни характеристики, тези горски камери са оборудвани с ултра широкоъгълен обектив. Това се прави с цел да се осигури максимално възможно зрително поле и да се гарантира, че всичко необходимо ще влезе в кадъра.

Това предполага и още една модерна опция, която е добре да осигури ловната камера – става дума за 4K сканирането. Но не бързайте да гледате на това като на най-обикновена прищявка, защото ви гарантираме, че не е глезотия, а необходимост.

Днес на пазара можете да намерите ловни камери с 360-градусов изглед. Появата на подобни джаджи направи нещо подобно на малка революция в този сегмент, а популярната платформа YouTube осигури пълна поддръжка за формата.

Затова и изобщо не е чудно, че сферичният формат набира все по-голяма популярност и в същото време не спират да се появяват нови джаджи и услуги, които също го поддържат.

Модерните ловни камери със сим са високотехнологични устройства с достатъчно голям обем памет, което позволява фото и видео заснемане за дълъг период от време. Заснетите материали могат да се изпращат лесно и бързо по електронната поща, което пък от своя страна напълно решава проблема със запазването и предаването на информация.

Много ловни камери са оборудвани допълнително и със сензори за движение, така че снимането е достъпно по всяко време на деня.

Допълнителни аксесоари за камери за заснемане на дивеч

За една функционална и удобна работа с модерните ловни камери ще ви трябват и някои допълнителни компоненти и аксесоари. С тяхна помощ използването на устройството може да стане още по-ефективно и функционално. Основните от тях са:

  • фиксатор за закрепване;
  • батерии;
  • специални кутии за защита.

За надеждно фиксиране на ловната камера върху дърво се използват различни системи за монтаж. Специалните кутии осигуряват ефективна защита не само срещу кражби и щети, нанесени от дивите животни, но и предпазват от отрицателното въздействие на неблагоприятните климатични условия. За да се осигури продължителната им работа, модерните ловни камери са оборудвани с автономни източници на енергия. Някои модели дори разполагат със специални батерии или соларни панели.

Богат избор от различни камери за лов

Днес производителите предлагат богат избор от различни камери за лов, с индивидуални технически параметри, функционалност, експлоатационен живот, качество на обработка и пренос на данни. Можете да разгледате и да изберете този модел, който най-добре би отговорил на вашите изисквания.

Съвременните горски камери – екологични и функционални

Основните характеристики и правила за използване на такива устройства определено биха зарадвали еколозите и всички останали, които имат отношение към опазването на околната среда.

В сравнение с конвенционална камера, съвременните ловни камери, както и разновидностите скрити камери и фотокапани, по никакъв начин не могат да навредят на околната среда.

Също така не плашат и не пречат на животните да живеят в тяхната естествена среда. Точно обратно, те позволяват да бъдат по-добре изучавани техните навици и да осигуряват на всички природолюбители една максимално достоверна и интересна информация, поднесена в атрактивен вид.

Рубрики:
Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram