19/04/2020

Използват ниски дози газ зарин за допълване смъртните случаи от COVID-19

Вашето мнение
You already voted!

Veterans Today (Ветерани днес) е издание на ветераните от военното разузнаване на САЩ с главен редактор Гордън Дъф (Gordon Duff).

„Нашите ветерани заслужават много по-големи грижи.” „Тази държава полага много повече грижи за нелегалните имигранти отколкото за ветераните.”

Тръмп смени министъра по въпросите на ветераните. Агенцията за ветераните, която е с ранг на министерство, е второто по големина ведомство в администрацията, отговарящо за 9 млн. военни ветерани.

„Ветерани днес“ твърди, че разполага с данни от доклада на руското разузнаване, в който се казва, че САЩ използват ниски дози зарин за имитация на пандемични заболявания и твърди за наличието на доказателства, че в Иран и Италия е намерен зарин в много малки концентрации в храната, водата и въздуха. Въпреки това, тези концентрации са достатъчни, за да причинят респираторно разстройство и появата на пневмония в рамките на две седмици. По-сериозни концентрации се причиняват от сърдечни заболявания и имитират сърдечна недостатъчност.

САЩ прехвърлиха своите безпилотни самолети Global Hawk в Сицилия, под предлог да наблюдават Русия в Черно море. Някои мисии обаче засегнаха и Северна Италия и Северен Иран. Известно е, че САЩ и Израел са разработили възможност за разхвърляне на микродронове, които могат да разпространяват болести като атипична пневмония, свински грип и различни щамове на птичи грип, а също и болестта по селскостопански култури. Съществуват и доказателства, че подобни устройства са били използвани срещу Китай 6 или повече пъти.

От 1996 г. САЩ финансират изследвания на различни нервни агенти, които могат да бъдат изхвърляни от дронове и микродронове, като тези, разработвани в Израел.

Успоредно с това се провеждат изследвания върху болестите по културите, но повечето включват болести, които могат да се предават от добитък на хора, което служи като отлично покритие.

Знаем, че ЦРУ многократно е тествало химически и биологични оръжия и неведнъж го е правило в метрото в Ню Йорк. Ню Йорк Таймс дори отрази изслушване в Сената по този въпрос.

Също така знаем, че ЦРУ е разпръснало малки дози зарин в метрото на Ню Йорк през 2008 г.в станция „Боулинг Грийн“ и други станции от същия клон около полунощ, за да разбере колко уязвими са САЩ за химически атаки. Някои пътници веднага загубиха съзнание, други успяха да излязат навън и да се възстановят за минути, а някои страдаха от продължителни симптоми (ако не и по-лошо).

Тази програма, документирана от сената, е предшественик на упражненията за изостряне на ситуацията с COVID-19 в Италия, Испания, Иран и Китай. Смъртността от COVID-19 там е подозрително висока в сравнение с други развити страни, където е средно по-малко от 1%.

Също така си струва да се добави, че медицинските данни от Италия и Китай показват, че има твърде много пациенти, които не реагират на лечението, както и наличието на твърде много нелепи смъртни случаи, които не отговарят на основните параметри за типичните респираторни пациенти.

Автор – Ян Грийнхалх (Ian Greenhalgh)
Превод: Олег Костадинов, Яндекс

Текстът е със съкращения от:

Russia: US Army/Israel using Low Dose Sarin Gas to Supplement CV19 Deaths (updated)

Превод на БГ: thebulgariantimes

Рубрики: ,
Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram