12/06/2020

Федерер с нова операция, завръща се през 2021-а

Вашето мнение
You already voted!

Роджър Федерер съобщи, че се е подложил на нова артроскопична операция на коляното. Това означава, че световният номер 4 ще пропусна остатъка от сезона.

Носителят на 20 титли от Големия шлем премина през подобна процедура на дясното коляно в началото на годината след края на Откритото първенство на Австралия. Проблемът обаче не е бил разрешен и това е наложило новата намеса.

„Преди няколко седмици изпитах проблем по време на периода ми на рехабилитация. Наложи се да се подложа на още една бърза артроскопична процедура на дясното коляно. Сега, както и в периода преди 2017 година, планирам да взема нужното време, за да бъда готов на 100 процента да играя на най-високото възможно ниво. Феновете и Турът ще ми липсват много. Очаквам с нетърпение да ви отново в началото на 2021 година“, написа Федерер в Туитър.

Все още не е ясно колко турнира ще изпусне швейцарският маестро до края на годината. Тенис календарът за 2020-а все още не е уточнен. Чака се скоро да бъде обявено дали ще има US Open и тогава ще бъдат нагласени и останалите турнири.

Рубрики: ,
Източник:   flashnews.bg

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram