07/09/2020

Добри фирми за климатици

Вашето мнение
You already voted!

На пазара в България има стотици фирми за климатици и често е доста сложно за потребителите да съобразят от коя фирма да закупят нов климатик. В долния текст ще се опитаме да Ви предоставим няколко практически съвета които да ви помогнат в избора.

Първото нещо което можете да направите е да разпитате познати които са закупували в последно време климатик какви са отзивите от фирмата от която са го закупили. Потърсете отзиви за съответнат фирма и в Интернет. Всяка сериозна фирма за климатици би следвало да има интернет сайт в който да разгледате къде имат офиси и филиали и дали предлагат климатици и във вашия град. Всяка голяма фирма от този бранш предлага монтаж за устройството като често могат да ви предложат дори климатик с безплатен монтаж. Естествено, ако се чувствате сигурни в техническите си възможности можете да пробвате да монтирате климатика и сам, но това често не е препоръчително и не е необходимо. Сериозните фирми за климатици разполагат с монтажни групи и техници минаващи през обучения и техният опит често играе огромна роля при правилното монтиране на климатика.

Цената на климатика също е важна. Можете да наблюдавате известно време сайтовете на популярните фирми за климатици, защото те често предлагат изгодни временни оферти. Най-често промоциите за климатици са валидни около месец като често можете да спестите доста пари закупувайки точно подобна оферта. В случай, че желаете да закупите климатика на кредит – това би следвало също да е опция директно от фирмата предлагаща климатика.

Не избързвайте с покупката – сравнете цената на климатика при няколко фирми и поискайте консултация с тях. Консултирайте се относно гаранционните срокове и дали фирмата разполага със собствен сервиз или получавате гаранция от производителя. Големите фирми за климатици често имат собствен сервиз за повечето марки климатици и извършват поправка, следгаранционен сервиз и техническа поддръжка на предлаганите от тях климатици.

Консултирайте се и относно сроковете на доставка и дали фирмата има конкретния модел наличен. Също така уточнете датата на монтажа – в летните месеци често монтажните групи са доста ангажирани, така че понякога е нужно да се съобразите и с техните графици.

Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram