29/07/2020

Актуалните модели сребърни синджири за 2020 г. - какво да носим?

Вашето мнение
You already voted!

Сребърните бижута са неизменна част от живота на хората в XXI в. Ако до неотдавна носенето на подобен тип аксесоари е било израз на потекло и/или социален статут, днес вече то е повече израз на личния усет към модата. Именно това придава сериозна тежест на начина, по който подбирате вашите бижута.

Независимо дали говорим за дамски нежни сребърни колиета, за мъжки ланци от сребро, или дори за сребърни ланчета за деца, едно е сигурно - изобилието от модели е огромно.

Но сред всички тези модели има някои, които особено много ще се открояват през лятота на тази година, а има и такива, които са класики без “срок на годност”. Нека видим кои са те - обръщаме поглед към сребърните колиета за жени и мъжките сребърни синджири, които са под прожекторите през 2020 г.

Бижута 2020

Вечните колиета от сребро, които са тук и тази година

Сребърните верижки определено са много по-ефектни, когато са придружени с висулки, защото те придават завършеност на избрания от вас сребърен гердан. Но пък как да направите правилен избор на висулка, която да обогати вашето сребърно колие?

  • Сребърно колие сърце - една истинска класика, която няма да излезе от мода. Толкова нежно и кокетно, а едновременно стилно и подходящо за момичета и жени на всякаква възраст, сребърното колие със сърце е абсолютен фаворит;
  • Ако търсите сребърно синджирче, което се радва на висока сантиментална стойност, то безспорно това е сребърно колие Дървото на живота. Това е бижу, което непременно трябва да присъства във вашата колекция по ред причини. Дамско сребърно колие с този символ е не само актуален начин да демонстрирате своя нюх за красиви бижута през този сезон, но и непреходна придобивка, която си заслужава инвестицията;
  • Още едно предложение, с което да обогатите своята колекция от бижута, ако все още не сте го направили, е сребърното колие безкрайност;
  • Ако е бижу, нека да е с камък! Това мото остава валидно и през тази година, когато нежните сребърни колиета с камъни ще продължават да радват окото ни. Този тип сребърни синджирчета определено се отличават с неповторима доза женственост и финес, с които малко други бижута могат да се похвалят.

Всяко от тези дамски сребърни колиета е подходящо за подарък на любима жена - това е елегантен начин да демонстрирате своите любов и уважение, като в същото време е и практичен подарък, който няма да събира прах в някой ъгъл.

Сребърни ланци - по-модерни от всякога!

Ако сте от жените, които искат да опитат нещо ново и различно през тази година, то имаме предложение как да го направите съобразно последните тенденции. Забравете за малките и нежни сребърни колиета. Сребърният ланец, който доскоро присъстваше само в мъжката колекция от бижута, днес все повече намира своето място и сред дамите. Този тип масивни сребърни гердани изцяло променят облика на аутфита и му придават по-модерно излъчване. И въпреки че можем да кажем, че вече ограниченията и за двата пола са много по-малко, все още се наблюдава разлика между мъжките сребърни ланци и сребърните ланчета за жени.

Сребърни синджири за мъже - стил и удобство!

Обръщаме поглед към господата, които са далеч по-практични в своя избор на бижута. За разлика от вариациите, в които можете да срещнете сребърните гердани за жени, сребърни ланци за мъже са една идея по-изчистени и семпли. А господата и през това лято залагат на класическата визия без излишни допълнителни елементи. Нещо повече, грубият мъжки сребърен ланец до неотдавна се свързваше със стрийт стила, но днес вече все повече мъже обръщат поглед към сребърното синджирче като стилен завършек на ежедневна или офис визия.

В Магазини Гранат ще намерите широка гама от евтини сребърни синджири за мъже, жени и деца - една истинска еуфория от цветове, стилове и размери. Заложете на качество за цялото семейство и бъдете актуални и модерни всеки ден!

Рубрики:
Източник:   vestnik24

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram