19/06/2020

Търговската марка - сигурен начин да запазите интереса на вашия бизнес

Вашето мнение
0 0

последна актуализация от:

“Как да превърна търговската си марка в уникална? Дали стоките ми ще бъдат разпознаваеми на пазара? Възможно ли е други търговски марки да са като моята? Нужна ли ми е регистрацията на марката в България? А в Европейския съюз? Какви документи, срокове и изисквания трябва да спазя?”

Това може би са само част от въпросите, които всеки стартиращ бизнес си задава. И ако вие сте в такава ситуация и искате кашата да е пълна, то тогава потопете се в дебрите на необятния интернет и нищо няма да може да ви спаси от нестихващия поток информация. Ако пък искате добре поднесена, структурирана и достоверна информация, то нека ви разкажем за Profirms - фирма с ясно изразена дейност в сферата на правните и счетоводни услуги, която ще се погрижи да даде отговори на всичките ви въпроси, свързани с регистрация на търговската марка, последващи действия и т.н.

Регистрация на търговска марка Профирмс

Запазване на търговска марка - гаранция за вашето спокойствие

Тази услуга често се препоръчва дори преди регистрацията на фирма. И това далеч не е случайно. Възможностите, които търговската марка ви предоставя при стоковия обмен, определено заслужават внимание. Нещо повече, тя е първото нещо, което вашите потребители виждат, запомнят и търсят. И именно навременната реакция и запазването на търговска марка спомагат ситуацията да се запази такава, каквато я искате.

Според нуждите на вашия бизнес, очакванията за неговото разширяване и мащабите на дейността, която сте предприели, регистрацията на марка може да се осъществи както в рамките на целия Европейския съюз, така и с юридическа сила само за нашата страна.

Първият вариант определено е подходящ за хора с големи амбиции и планове. Ако запазите търговска марка в рамките на Общността, вие имате гаранция, че никое друго лице няма да се ползва от същото, дори и само на територията на собствената си държава. Ако пък решите, че извършваната от вас дейност ще се ограничи до родината, то регистрацията на марка за България е удачен за вас вариант.

Profirms - правилния избор за регистрация на търговска марка

  • Начините да се свържете с Profirms са няколко, за да отговарят на нуждите на всеки от бъдещите клиенти. Обадете се по телефон, пишете мейл, попълнете формуляра за заявка в сайта или пък посетете лично офиса в София. Каквото и да изберете, едно е сигурно - ще получите отговор по-бързо, отколкото очаквате;
  • От гледна точка на сигурността и спокойствието, важно е екипът, на който поверявате собствения си бизнес, да е добре запознат със законовите изисквания. Точно такива са юристите от Profirms. Нещо повече, дългият им опит и срещата с различни правни и счетоводни казуси е развила уменията им и днес те са готови да се справят с всяка трудност в сферата на бизнеса;
  • Благодарение на богатия спектър от услуги, които фирмата предлага, веднъж установената връзка няма нужда да бъде прекъсвана. Вие може да поверите не само регистрацията на марка, но и по-нататъшната си дейност в ръцете на компанията и ви уверяваме, че ще останете доволни от резултатите за вашия бизнес;
  • В лицето на юристите от кантора Profirms можете да намерите съдействие за регистрация на търговска марка на цена, която няма да се отрази негативно на вашия бюджет.
Рубрики:
Източник:   redactor

За сайта

Платформата vestnik24.eu е независима и свободна медия предоставяща напълно безплатно  информация на читателите си.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram